12 reacties

 1. Hè, watte? Een coversplaat op 3? Ja. Simpelweg omdat ‘ie zo verrekte lekker is dat ik zowel deze plaat als de originelen met grote regelmaat gedraaid heb. En dat in een muziekjaar dat zo belachelijk goed was dat Steve Vai en Marillion het niet haalden. Om maar te zwijgen van Y&T, Black Country Communion, Larman Clamor en al die anderen.
  De jaarlijst is in elk geval consistent: 3x Neal Morse en Mike Portnoy, 2x Kevin Shirley als producer en 2x Rick Rubin…
  De Spotifylist, helaas zonder de nummers 1 en 3: http://open.spotify.com/user/prikkie/playlist/6kgtC39hKYLDGug5SqZxdP

 2. Ewie: het was niet voor niets dat ik ze allebei noemde. Ik heb een jaarlijstje dat ik door het hele jaar bijhoud en Vai en Marillion waren de laatste afvallers…
  Eddy: eerlijk gezegd heb ik die niet eens gehoord…

 3. Zonde. March of progress van Threshold staat in mijn top 3van dit jaar samen met Neal Morse en Fanatic van Heart. Wederom grote kwaliteit van Karl Groom en zijn mannen

 4. @Prikkie: Daarvoor ben ik je zeer erkentelijk als Gerontosaurus zijnde ;-) Maar gelukkig zorgen je collega-recensenten van FileUnder ook voor een nog bredere smaak, wat weer ten koste gaat van mijn budget.

 5. Hè, watte? Een coversplaat op 3? Ja. Simpelweg omdat ‘ie zo verrekte lekker is dat ik zowel deze plaat als de originelen met grote regelmaat gedraaid heb. En dat in een muziekjaar dat zo belachelijk goed was dat Steve Vai en Marillion het niet haalden. Om maar te zwijgen van Y&T, Black Country Communion, Larman Clamor en al die anderen.
  De jaarlijst is in elk geval consistent: 3x Neal Morse en Mike Portnoy, 2x Kevin Shirley als producer en 2x Rick Rubin…
  De Spotifylist, helaas zonder de nummers 1 en 3: http://open.spotify.com/user/prikkie/playlist/6kgtC39hKYLDGug5SqZxdP
  Hé! Geen Marillion? Of Steve Vai?
  Afvalligheid komt met de jaren ;)
  FoerstSounds: die waren nummer elf en twaalf. Echt, ik was er zelf verbaasd over…
  Zo ken ik er ook nog wel een Prikkie. :-)
  Prikkie had Threshold vergeten.
  Ewie: het was niet voor niets dat ik ze allebei noemde. Ik heb een jaarlijstje dat ik door het hele jaar bijhoud en Vai en Marillion waren de laatste afvallers…
  Eddy: eerlijk gezegd heb ik die niet eens gehoord…
  Zonde. March of progress van Threshold staat in mijn top 3van dit jaar samen met Neal Morse en Fanatic van Heart. Wederom grote kwaliteit van Karl Groom en zijn mannen
  Eddy: Mja, in een jaar waarin je 168 cd’s recenseert mis je wel eens iets, gek genoeg. Ik zal ‘m op het nog-ooit-beluisteren-lijstje zetten.
  @Prikkie: Daarvoor ben ik je zeer erkentelijk als Gerontosaurus zijnde ;-) Maar gelukkig zorgen je collega-recensenten van FileUnder ook voor een nog bredere smaak, wat weer ten koste gaat van mijn budget.
  Eddy: bekend verschijnsel. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *