Fishbone – Party At Ground Zero (1995)

Want ‘feesten to the max’

Mijn bijdrage aan de Extasebattle van Ondergewaardeerde Liedjes:

Bij extase denk ik vooral aan feest. En bij feest denk ik aan Fishbone. “Party At Ground Zero”, om precies te zijn.

Er is ooit een video bij gemaakt, waarvoor duidelijk géén budget was. Het doet bijna af aan de heerlijke mix van ska, funk en rock die Fishbone je voorschotelt. Gelukkig is er een live-video die Fishbone in al zijn glorie laat zien: een vol podium, met feestende, springende, zweterige heren en een publiek dat net zo hard meefeest. U moet wel even bedenken dat Ground Zero bij verschijning nog niet de lading van de aanslagen op de Twin Towers had.

Dat neemt niet weg dat de tekst wel degelijk over een soort apocalyps gaat. Maar net voor die apocalyps mag u samen met Fishbone nog even feesten to the max. Wat zit u hier nog te lezen? Hup! Versterker op elf, stoelen aan de kant en voetjes van de vloer!

Lees vooral ook de rest van de bijdragen in de Extasebattle op Ondergewaardeerde Liedjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *