Hoéveel bandleden!?

Bands raken her en der wel eens bandleden kwijt onderweg. Soms door spontaneous combustion en bizarre gardening accidents, meestal onder het mom van musical differences, wat nog wel eens staat voor “met hem willen we geen minuut langer in dezelfde ruimte verkeren”.

VH1 zette eens een stel bands op een rijtje met het aantal officiële bandleden. Dat er bij Megadeth en Guns n’Roses druk verkeer was verbaast me niet, maar wat dacht u van Black Sabbath (23) of Heart (37!)?

Het lijstje van VH1 pretendeert de bands met de meeste bandleden te pakken hebben, maar dat moet je met een korreltje zout nemen. Een band als Whitesnake versleet in de loop der jaren ook zo’n veertig muzikanten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *