Stream iamthemorning-Belighted

Bij Prog is een stream van het complete album Belighted van iamthemorning te vinden.

iamthemorning is een Russisch duo (zangeres Marjana Semkina and pianist Gleb Kolyadin) dat hun muziek omschrijft als ‘chamber prog’. Wat moet je je daarbij voorstellen? Nou, denk aan Heather Nova die een progplaat maakt.

Op Belighted worden ze bijgestaan door drummer Gavin Harrison (King Crimson, Porcupine Tree), terwijl de mix gedaan is door Marcel van Limbeek – de Nederlander die normaal gesproken bij plaatopnamen van Tori Amos achter de knoppen zit.

Deze band zou voor mij wel eens de verrassing van het jaar kunnen zijn. Hun debuutalbum is gratis te downloaden op hun Bandcampagina. Doe dat vooral, je zult er geen spijt van krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *