Twéé nieuwe Andy Tillison-albums

Veel nieuws uit het Andy Tillison-kamp. Met The Tangent is hij bezig met een nieuw album, A Spark In The Aether. De bandleden zaten allemaal in de laatste tourband, dus Luke Machin (Maschine) is de gitarist.

Daarnaaast komt er een jazzrockproject, Multiplex. De video voor een van de tracks van Electric Sinfonia no 2, “Andante For Dorothy”, zie je hieronder. Als dit representatief is, moeten progliefhebbers het album voor aanschaf eerst eens beluisteren. Het is mooi, maar absoluut geen prog.

Tillison is ook een weblog begonnen. Tillison: “The blog is full of its own self importance, pretentious and overblown.” Als ‘ie dat zelf zegt, zal het wel meevallen.

Er is ook slechter nieuws: de live-dvd die werd opgenomen in De Boerderij in Zoetermeer gaat er niet komen. Om de een of andere reden is de audio niet opgenomen en dat is bij een muziek-dvd toch een vrij essentieel onderdeel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *