Livevideokluis: Music Vault

Geen video deze keer, maar een hele reeks video’s.

De site Music Vault is een verzameling live-video’s, in diverse stijlen maar met de nadruk op Amerikaans en wat ouder. De complete lijst is hier te vinden. Als je daar echt niets van je gading kunt vinden, kun je beter naar het Mega Piraten Festijn gaan. Een beetje muziekliefhebber is zo een paar uur kwijt met deze site…

Ik dacht er een te kiezen van Living Colour, omdat die band vandaag zijn Europese tournee heeft moeten afzeggen. Helaas, die stonden er dus net niet bij.

Een ware flashback naar de jaren tachtig is deze video. Wat u misschien niet wist, is dat de drummer hier ene Pat Mastelotto is, sinds 1994 drummer van… King Crimson. Dit “Broken Wings” was dan wel een lichter-dan-lichte pophit, de heren waren en zijn uitstekende muzikanten en songwriters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *