PNAS logo

Progressive Nation At Sea sampler

De grote mode in rockland: zet een stel bands op een boot en geef in een paar dagen tijd zoveel mogelijk concerten. Begin dit jaar was er in die sector de Progressive Nation at Sea, georganiseerd door Mike Portnoy met een hele bak bands van proglabel InsideOut. Potdorie, wat een line-up was dat.

Wat me nog even was ontgaan, was dat er ook een sampler was van InsideOut met diverse bands die daar optraden. En wat voor een! Er zit werkelijk geen kleine naam bij. Het meeste had ik zelf al dankzij het recenseren voor File Under. Da’s jammer dat er voor mij weinig nieuws bijzit, maar aan de andere kant kan ik daardoor bevestigen dit dit werkelijk een niet te missen sampler is. Neerladen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *