Rock Against Trafficking logo

Rock Against Trafficking

Rock Against Trafficking is niet alleen de naam van een organisatie tegen mensenhandel, maar ook de titel van een album dat zal gaan verschijnen voor datzelfde goede doel.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar op de site van Glenn Hughes is te lezen dat het gaat om een album met The Police- en Stingcovers, met medewerking van onder andere Glenn Hughes (“Roxanne”), Slash en Fergie (“So Lonely“), Neal Schon en Arnel Pineda van Journey (“Synchronicity 2“), Heart (“Wrapped Around My Finger“), Toto’s Steve Lukather en Lee Ritenour (“Shape of My Heart“), Jon Anderson (ex-Yes, “Every Little Thing She Does is Magic“) en Carlos Santana.

Op de site van Billboard is Glenn Hughes’ versie van “Roxanne” al te beluisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *