Sun Domingo – It’s Happening Now

In 2011 werd ik heel blij van het album van Sun Domingo. De poppy prog van de band haalde bijna mijn jaarlijstje, in een goed muziekjaar. Lang was het album op Spotify lastig vindbaar, omdat het er als album van labelgenoten Paatos stond. Gelukkig is dat na lange tijd hersteld.

Inmiddels is het vier jaar later, en is het al voor vorig jaar aangekondigde tweede album nog steeds niet verschenen. We moeten het dus nog even met oud werk doen. Maar ook na vier jaar is “It’s Happening Now” nog steeds een fijne song, met een heerlijke oorwurmmelodie in het refrein.

Een reactie

  1. Deze groep is langs me heen gegaan. Na wat onderzoek past ie prima in mijn collectie. Vooral gezien een aantal medewerkenden. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *