The Aristocrats – Culture Clash

Een supergroep voor kenners, zo kun je The Aristocrats wel noemen. Drummer Marco Minnemann (Paul Gilbert, Joe Satriani, Steven Wilson), bassist Bryan Beller (Steve Vai, Mike Keneally) en gitarist Guthrie Govan (GPS, Steven Wilson) werken met de regelmaat van de klok samen als live- of studiomuzikanten bij anderen, maar hebben samen ook nog een bandje: The Aristocrats. Instrumentale fusionrock op hoog niveau. Over een paar dagen komt hun derde studioalbum Tres Caballeros uit. “Culture Clash” is het titelnummer van het vorige album.

3 reacties

  1. Wat lekker. Ik blijf nog steeds bij mijn mening dat Marco Minnemann een betere opvolger van Mike Portnoy bij Dream Theater zou zijn dan Mike Mangini.

    1. Dat weet ik niet. Hij is minstens gelijkwaardig, maar ten eerste zou hij volgens mij te weinig ruimte krijgen, ten tweede is het materiaal te beperkt voor Minnemann en ten derde zou hij dan niet al die andere leuke dingen kunnen doen. Zoals op de nieuwe Satriani die eraankomt.

      1. Zullen we maar zeggendat de huidige situatie een soort win-win-situatie is. Hoewel ik nog altijd droom van de terugkeer van Mike Portnoy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *