Dienstmededeling

Exit File Under, hallo Rockportaal!

Toen ik het recenseren bij File Under begon op 8 september 2004, had ik geen idee dat het elf jaar en 1563 stukjes zou duren. En als je eenmaal een paar jaar bezig bent en je blijkt het nog steeds even leuk te vinden als in het begin, dan wil je niet denken aan het moment dat het stopt.

En toch is het nu zover. Ik schrijf nog een paar recensies voor File Under en dan is het afgelopen. Daar zijn allerlei redenen voor, maar zelfs van ‘musical differences’ is geen sprake – nou ja, ze waren er wel, maar zaten nou typisch niet in de weg. Wat ik maar wil zeggen: van knallende ruzie is geen sprake, Integendeel, ik heb met fijne mensen, schrijvers én fotografen, gewerkt aan een mooie site. Soms is het gewoon op, en dat was voor mijn gevoel nu het geval, dat is alles.

Dat recenseren vind ik nog steeds belachelijk leuk – volgens mij ga ik het crematorium nog recenseren als ik (twee keer) de pijp uitga. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een andere site waar ik mijn ei kwijt kan en ik denk die te hebben gevonden in Rockportaal.nl.

Zoals gezegd: ik schrijf nog een paar recensies voor File Under (vanavond zondag weer eentje), maar de 1600 stukjes ga ik niet halen. De stukkies staan voortaan op een nieuw adres. En daarna ook hier, uiteraard.

« »

© 2019 MetGitarenEnZo. Thema door Anders Norén.