The Muppets – Bohemian Rhapsody

“Bohemian Rhapsody” bestaat veertig jaar en wat mij betreft is het nog steeds een van de meest indrukwekkende songs ooit. Ik heb hem meermalen in mijn collectie zitten. Verschillende versies van Queen zelf, maar ook covers van onder andere William Shatner en Bad News.

Behalve liefhebber van covers, ben ik ook een groot Jim Hensonfan. Van zijn films The Dark Crystal en Labyrinth, maar natuurlijk ook van de Muppets. Laten die nou de beste cover op hun naam hebben staan…

5 reacties

    1. Het knappe vind ik dat ze ook na het overlijden van Henson regelmatig – niet altijd – hetzelfde niveau weten te halen. Brian Henson liet met Dinosaurs al zien niet zoveel onder te doen voor zijn vader.

      1. Creativiteit is iets anders dan The fast& the furious part 10. Ik verheug mij op de nieuwe reeks van the Muppets. Op mijn werkkamer hangen Waldorf en Stadler gebroederlijk naast mekaar. :)

          1. Eigenlijk zijn mijn 2 collega-werkvoorbereiders Waldorf en Statler. Ze hebben overal commentaar op. :) Helaas reageer ik adrem als een kruising van Arjan Lubach en Andre Manuel. Ze zeggen weleens dat een livestream van ons kantoor een groter succes zal zijn dan Jiskefet. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *