Op een muzikaal 2016!

Het afgelopen jaar was het eerste volledige jaar van MetGitarenEnZo. Ondanks dat het voor mij persoonlijk een lastig jaar was, heb ik met veel plezier doorgeschreven. Met een onverwachte overstap van File Under naar Rockportaal – maar lees ze vooral allebei, dat doe ik ook – en wat minder stukjes voor Ondergewaardeerde Liedjes dan ik zelf had gewild. Dat sal reg kom in 2016.

Voor de rest: wees een beetje lief voor elkaar (en anderen) en dat 2016 maar weer veel mooie muziek mag opleveren. Een nieuwe Marillion bijvoorbeeld, Steve Vai en wellicht in een jaar tijd twéé albums van Operation: Mindcrime. En vooral ook veel leuke onbekende bandjes, want dat blijft het leukste aan muziek: ontdekken!

Een reactie

  1. @Eric : Een heel voorspoedig en gezond 2015 toegewenst. En laat mij (en anderen) weer genieten van jouw (on)gezouten mening over muziek.

    Ook bij mij was 2015 een heftig jaar, waarbij muziek, zowel concertbezoek als luisteren, duidelijk minder prioriteit had dan andere jaren. Gelukkig geeft muziek, ongeacht het genre, je ook de nodige troost heb ik gevoeld na het overlijden (na langdurige terminale status} van mijn vader in Oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *