Winger – Generica

Het Nederlandse label Mascot kondigde vandaag weer een bijzondere release aan: op 27 mei verschijnt het vierde album van The Jelly Jam, de band van Ty Tabor (King’s X), John Myung (Dream Theater) en Rod Morgenstein (Dixie Dregs, Winger). Jammer genoeg zijn er geen video’s te vinden van de voorgaande albums. Het is natuurlijk wel een mooie aanleiding om dan een video van Winger op te zoeken.

“Generica” is een van de sterkste songs van het fijne album IV. Kip Winger c.s. wisten hairmetal te brengen die verre bleef van de formulerock die dat vaak toch is.

3 reacties

  1. Voor mij is vooral de eerste alinea van belang. Tot mijn grote verbazing heb ik eerst in 2011 het 3e album “Shall We Descend” gemist. En nu volgt nr. 4. Ik heb begrepen dat de titel “Profit” heet. Dit is 1 van de bands die ik graag een keertje live zou willen zien.

  2. Klopt, nummer 3 heb ik ook gemist. Misschien niet zo gek, want die is uitgekomen bij Molken, het eigen label van King’s X. Waarschijnlijk dus alleen online te vinden.

    1. Ik zag opeens op de Molken-site een Live-DVD ten tijde van Gretchen goes….
      Dan wordt een combibestelling wel erg interessant. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *