The Dead Daisies – Long Way To Go

Met alle projecten die links en rechts worden opgestart mis je er wel eens eentje. The Dead Daisies, bijvoorbeeld. Opgericht door zakenman en part-time muzikant (meestal is het precies andersom) David Lowy en ex-INXS-zanger Jon Stevens. De afgelopen jaren werden zij onder andere bijgestaan door bassist Darryl Jones (The Rolling Stones) en een Guns N’Roses-delegatie van Richard Fortus, Dizzy Reed en Frank Ferrer. Begin dit jaar waren er weer wat wijzigingen en nu leest de bezetting – afgezien van David Lowy – als een Who’s Who van de classic rock. Doug Aldrich (Whitesnake, Revolution Saints) op gitaar, John Corabi (Mötley Crüe) op zang, Brian Tichy (Whitesnake) op drums en Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy, Ozzy) op bas.

Op 5 augustus verschijnt het album Make Some Noise, met daarop dit “Long Way To Go”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *