Joe Bonamassa – Let The Good Times Roll

Ooit was voor een artiest een album per jaar gebruikelijk. Dat was in de tijd dat er nog geld werd verdiend aan cd’s. Nu kost een cd geld, dus wordt vaak meerdere jaren getoerd met een nieuw album, of wordt er in wisselende samenstellingen in projecten samengewerkt.

De grote uitzondering is Joe Bonamassa. Het album Blues Of Desperation is nog maar een paar maanden oud en er wordt weer een album aangekondigd. Op 23 september verschijnt Live At The Greek Theatre, met meteen een bak merchandise erbij.

Met Muddy Wolf At Red Rocks bracht hij een eerbetoon aan Muddy Waters en Howlin’ Wolf, bij Live At The Greek Theatre betreft de hommage drie Kings: Albert King, B.B. King, and Freddie King. “Let The Good Times Roll” is een nummer van Louis Jordan, dat ook door B.B. King werd uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *