Umphrey’s McGee – Life During Exodus

11 november is een mooie dag. Dan verschijnt het nieuwe album van The Neal Morse Band, komt Triumph’s Rik Emmett met een nieuw album (met de band Resolution9) en komt er een nieuw album uit van Umphrey’s McGee.

Die laatsten komen met Zonkey, een mashupalbum. Live plakken ze voortdurend song aan elkaar, zowel eigen songs als covers. Op Zonkey plakken ze alleen covers aan elkaar. Life During Exodus is daar een mooi voorbeeld van. Talking Heads’s “Life During Wartime,” Bob Marley’s “Exodus,” Chicago’s “25 or 6 to 4” and Frank Zappa’s “City of Tiny Lites” in een mashup van bijna negen minuten. De video is slechts een plaatje met audio, maar ik vond hem te leuk om niet te plaatsen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *