Giant – Innocent Days

Giant was de AOR-band rond gitarist Dann Huff. Wie, zegt u?

Hij was een van de meestgevraagde sessiegitaristen in de jaren tachtig. Huff is te horen op albums van Michael Jackson, Joe Cocker, Chaka Khan, Whitney Houston en Whitesnake. Als producer had hij een even gevarieerde klantenkring, onder andere Megadeth bij het album Cryptic Wrtings. Als gevolg van die drukke agenda was het na twee prima albums alweer voorbij voor Giant.

Er werd later nog een derde album geproduceerd en in 2010 dook de band weer de studio in. Dann Huff was er wel bij betrokken, maar geen bandlid meer. Zijn gitaarwerk werd overgenomen door Winger’s John Roth en de zang door Terry Brock (Strangeways, Slamer) voor het uistekende album Promise Land. “Innocent Days” kwam van het debuut van Giant, Last Of The Runaways.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *