Stef Kamil Carlens – The Journey Was Long

De laatste jaren bleek Stef Kamil Carlens het met Zita Swoon (dan wel de Zita Swoon Group) steeds meer te zoeken in bijzondere projecten met andere artiesten, vaak ook uit andere disciplines. Nou is Stef Kamil Carlens iemand die altijd floreerde bij samenwerkingen, zoals met Tom Barman en Tom Pintens, maar na het vertrek van de laatste vond ik het wat focus verliezen.

Deze maand verscheen echter het eerste officiĆ«le solo-album van Carlens, Stuck In The Status Quo, en daarop valt het ineens weer allemaal mooi in elkaar. Het doet mij regelmatig denken aan Everyday I Wear A Greasy Black Feather On My Hat, destijds nog onder de naam Moondog Jr. Fijne liedjes met kop en staart, zoals dit “The Journey Was Long”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *