Extreme – Rest In Peace

Over een uurtje op het podium in TivoliVredenburg en – schande! – niet eens uitverkocht. Okee, het laatste studioalbum Saudades De Rock dateert van 2008. Over het nieuwe album wordt al een jaar of vier gesproken en het had eigenlijk al uit moeten zijn. Maar toch, ook het oude materiaal heeft de tand des tijds prima doorstaan. Bij “Rest In Peace”, van het briljante album III Sides To Every Story uit 1992, is alleen de video ernstig verouderd…

Naschrift: Het concert was bril-jant. Nuno Bettencourt was een beest als altijd en Cherone was buitengewoon goed bij stem. Opvallend was wel dat er geen enkel nummer van Saudades De Rock werd uitgevoerd, terwijl dat toch een meer dan uitstekend album is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *