Roadcase Royale – Not Giving Up

Na een fysiek uit de hand gelopen meningsverschil tussen familieleden is nieuw materiaal van Heart ver weg. Wat we er van Nancy Wilson voor terug krijgen lijkt gelukkig zeer de moeite waard. Samen met zangeres Liv Warfield (ex-Prince’s New Power Generation) heeft ze een nieuwe band, Roadcase Royale, waarmee ze de ruimte tussen rock en soul verkennen. Het album, First Things First, verschijnt op 22 september.

3 reacties

    1. Jup, de nieuwe hubbie van Ann heeft op de kids van Nancy ingemept. Leidde zelfs tot een strafklacht en vermoedelijk het einde van Heart. Ann Wilson heeft inmiddels twee EP’s met covers uitgebracht.

      1. Ik krijg bijna de neiging om mijn veiligheidsschoen te stoppen ………..

        Het blijft zonde dat een eikel zo 40 jaar goede muziek om zeep helpt. Meestal was dit de rol van vrouwen/vriendinnen. Die evrouwcipatie van tegenwoordig ook. :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *