Terry Brock – Face In The Crowd

Jaarlijks houdt Frontiers een festival waarop alleen eigen bands te zien zijn. Dat betekent veel middelmatige AOR, maar ook bands en artiesten die zelden of nooit uitgebreid op tournee gaan. Terry Brock heeft bij mijn weten weinig solo-optredens, maar in 2016 wel op het Frontiers Festival. Er verscheen een live-cd die aanvankelijk alleen op het Festival van dit jaar te krijgen was, maar inmiddels ook ‘normaal’ is uitgebracht, Face In The Crowd. Tracks van zijn solo-album Diamond Blue, van Strangeways en van Slamer. Zonder de muzikanten van Strangeways of Mike Slamer – die heeft podiumvrees, best onhandig voor een gitarist -, maar met een Italiaanse band die was samengesteld door Alessandrio del Vecchio (Revolution Saints).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *