Derek Smalls – It Don’t Get Old

Harry Shearer is inmiddels vooral bekend als stemacteur in The Simpsons (o.a. industrieel Mr. Burns en zijn assistent Smithers), maar als Derek Smalls was hij de bassist in Spinal Tap uit de mockumentary This Is Spinal Tap – met een score van 8.0 uit 11(!) op IMDB. De andere heren hebben sindsdien ook niet stilgezeten. Christopher Guest heeft een carrière opgebouwd uit semi-geïmproviseerde mockumentary’s, Michael McKean is te zien als de broer van Jimmy McGill in Better Call Saul. Van tijd tot tijd komen ze als Spinal Tap weer bij elkaar.

Derek Smalls brengt volgende maand echter een soloalbum uit, Smalls Change (Meditations Upon Ageing). Dit is een van de tracks daarop. In de video onder andere gitarist Waddy Wachtel en Peppers-drummer Chad Smith. Hopelijk slaat de laatste niet aan het tuinieren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *