Spock’s Beard – To Breathe Another Day

Het nieuwe album Noise Floor is af en voor de eerste video lijkt de ventilator bij bassist Dave Meros de grootste uitgave. Maar goed, het gaat om de muziek. Die ziet best goed in elkaar, maar het lijkt vooral meer van hetzelfde. Twéé keer een creatieve duizendpoot kwijtraken is blijkbaar onoverkomelijk.

4 reacties

  1. Niks nieuws onder de zon, toch bevalt deze nieuwe vooralsnog beter dan het vorige album The Oblivian Particle. Oh, en Nick d’Vergilio is terug op drums.

    1. Ik word er voorlopig nog niet heel vrolijk van. Ik heb er het gevoel bij dat Neal Morse en Nick d’Virgilio als songwriters dermate goed waren, dat ze de anderen meetrokken. Daarnaast vind ik Ted Leonard een goede zanger, maar is hij volstrekt uitwisselbaar met heel veel andere progzangers. O, en d’Virgilio is helaas alleen eenmalig als studiodrummer teruggekeerd. :-(

  2. Weet je dat SB in december optreed in Hedon-Zwolle met de Flower Kings in het voorprogramma? Dit staat nog niet eens op hun eigen site. Dus ff kijken. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *