Dee Snider – Tomorrow’s No Concern

Ik mag Dee Snider wel. In tegenstelling tot zijn wilde imago is het iemand die bedachtzaam kan formuleren (zoals de Amerikaanse Senaat ontdekte toen hij net als Frank Zappa daar verscheen in verband met hoorzittingen over de PMRC). Hij is sowieso een stuk genuanceerder dan veel van zijn collega’s en – ook geen geringe prestatie – hij heeft een serieuze carrière weten op te bouwen met Twisted Sister. Op Netflix is een Twisted Sister-documentaire te zien die aantoont dat dat, in elk geval voor Snider, niet uitsluitend aan mazzel en toeval te danken was.

Ook nu weet hij weer te verrassen. Op zijn oude dag neemt hij ineens een heuse metalplaat op en dit is de eerste video. For The Love Of Metal verschijnt op 27 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *