Neal Schon, Arnel Pineda, Steve Smith – Synchronicity II

Vier jaar geleden, toen ik net met dit blog was begonnen, schreef ik al over Rock Against Trafficking. Toen leek daar nog een album van te verschijnen, vol Policecovers van onder andere Glenn Hughes (een magistrale “Roxanne”), Slash, Heart en Carlos Santana. Vier jaar later is dat nog steeds niet het geval en lijkt het allemaal beperkt te blijven tot een paar downloads en benefietconcerten. Prima natuurlijk, maar voor een cd-liefhebber toch een beetje jammer.

Wel verscheen er deze week een video online van Journey-leden Neal Schon, Arnel Pineda en Steve Smith met “Synchronicity II”, van het laatste Police-album. Niet zo goed als die van Glenn Hughes, maar nog steeds niet verkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *