TNT – We’re Gonna Make It

Het is stil qua recensies hier. Dat is niet omdat er geen leuke albums uitkomen, dat is omdat Het Echte Leven al een tijdje iedere keer opnieuw in de weg zit. Dat is balen, maar zal zeker niet gaan betekenen dat MetGitarenEnZo binnenkort verdwijnt. Daarvoor is er teveel leuke muziek die ik toegestuurd krijg via Rockportaal of rechtstreeks en vind ik het schrijven veel te leuk. Het komt goed.

Een soortgelijke boodschap is te vinden in deze track van de Noren van TNT. De band grossiert al jaren in hardrockversies van wat soms opmerkelijk poppy deuntjes zijn. Opperhoofd Ronny Le Tekrø slaagt er bovendien iedere keer in waanzinnige zangers voor zijn bandje te strikken. In diverse stints was dat de Amerikaan Tony Harnell, een aantal jaren was dat de Brit Tony Mills en nu, op het vandaag verschenen album XIII, is dat een Spanjaard: Baol Bardot Bulsara. En weer is het een zanger die met opmerkelijk gemak galmt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *