Dream Child – Under The Wire

Op 14 september komt Until Death Do We Meet Again uit, het debuut van Dream Child, een band met drie voormalige Dio-muzikanten: gitarist Craig Goldy, bassist Rudy Sarzo en drummer Simon Wright. De twee andere bandleden zijn gitarist Wayne Findlay (Slavior, Michael Schenker Group) en zanger Diego Valdez.

Bij die laatste zit het probleem, als ik het zo hoor. In elk geval op deze track zet hij een soort Dio-imitatie neer, die afbreuk doet aan de song. Dat je als zanger in hetzelfde bereik zit, prima. Dat deze muzikanten uitkomen op een soort classic rock die veel lijkt op die van Dio, ook begrijpelijk. Maar met een zanger die z├│ nadrukkelijk op Dio probeert te lijken – en natuurlijk per definitie niet aan het origineel komt – maak je er een soort veredelde coverband van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *