Dalbello – Gonna Get Close To You

Vandaag kwam ik door een conversatie op Twitter in een paar stappen van John Mellencamp naar Queensr├┐che. Mellencamp brak door als John Cougar met de poprockhit “Jack & Diane”. De uiteindelijke vorm van die song is grotendeels te danken aan producer en gitarist Mick Ronson, vooral bekend van zijn jaren met David Bowie. Mick Ronson werkte ook met de Canadese zangeres Lisa Dal Bello (ook wel Dalbello), onder andere aan “Gonna Get Close To You”. En die track werd op het album Rage For Order gecoverd door Queenr├┐che.

Het concept Six Degrees Of Separation is in de muziek al snel aan de omslachtige kant, maar veel leukere gezelschapsspellen zijn er niet voor een muzieknerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *