Seasick Steve – Baby, Please Don’t Go

Na de recente hoos aan Primusvideos waarschuw ik vast voor een reeks Seasick Steve-video’s. Niet alleen omdat volgende maand het nieuwe album Can U Cook? verschijnt, maar ook omdat ik de biografie Ramblin’ Man aan het lezen ben. Wright deed het nodige onderzoek en ontdekte dat het verhaal over de twaalf jaar als hobo levende Steve zoals dat aanvankelijk werd gepresenteerd niet kon kloppen. Ik heb dat hier al eens beschreven.

Wright geeft ook een plausibele verklaring waarom dat zo gelopen is en maakt het daarmee niet groter dan het is, dat is wel zo prettig. Uiteindelijk gaat het om de muziek, en die is meestal dik in orde. Zoals deze uitvoering van een bluesklassieker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *