Walking Papers – This Is How It Ends

Eerder deze week las ik ergens dat Guns N’Roses met de re√ľnieconcerten niet minder dan een half miljard dollar heeft verdiend. Best pijnlijk, als je bedenkt dat dat is met materiaal dat al dertig jaar oud is. Nou moet gezegd worden dat Axl Rose en Slash daarna niet zo heel veel bijzonders hebben uitgebracht. Axl Rose bracht nog Chinese Democracy uit, Slash wist nog een paar aardige platen te maken met Slash’s Snakepit maar is sindsdien onder eigen naam geen schim meer van de magistrale gitarist en songwriter die hij ooit was.

Alleen de nummer drie van de oudgedienden, bassist Duff McKagan, doet nog iets dat muzikaal de moeite waard is. Met Walking Papers heeft hij inmiddels twee geslaagde albums uitgebracht. Eerder dit jaar WP2, met daarop dit “This Is How It Ends”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *