Alcatrazz – Hiroshima Mon Amour

Eind deze maand verschijnt de dubbel-cd Live in Japan 1984 – Complete Edition van Alcatrazz. Van de beste bezetting van Alcatrazz, namelijk die met Yngwie Malmsteen. En dat terwijl hij toch werd opgevolgd door Steve Vai…

Helaas is het geen nieuw materiaal. Eerder werd het uitgebracht als Live Sentence. In een reissue in 2011 werd dat een dubbelaar met vrijwel dezelfde inhoud als Live In Japan 1984, zij het dat de reissue een andere volgorde in de tracklisting kende. Voor wie het album nog niet heeft – of alleen de originele versie – is het een aanrader. Alleen bij Alcatrazz en in Rising Force met Joe Lynn Turner (op het album Odyssey) had Malmsteen zangers naast zich die een zodanig stempel op een plaat konden drukken dat het gitaarwerk in balans bleef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *