Vandaag verschijnt het tweede album van British Lion, het hobbybandje van Iron Maiden-bassist Steve Harris. Met muzikanten die ook al op het prima debuut te horen waren. Bij het debuut waren de songs waren prima, maar niet wereldschokkend. Het geluid was wat het een erg lekker album maakte, met productie van Harris zelf, in een mix van Kevin Shirley (Iron Maiden, Joe Bonamassa en nog heel veel meer).

Bij deze video, het titelnummer van het nieuwe album, valt me vooral het ongelofelijk vlakke geluid van de basdrum op. Ik heb ooit de omschrijving ‘basdrums van natte kranten’ gehoord en die vind ik hier wel van toepassing. Het zou zonde zijn als dat op het hele album zo is.

We kregen bij Rockportaal alleen een stream aangeboden voor een recensie en dat doe ik uit principe niet. Ik geloof dat ik mazzel gehad heb…