John Fairhurst - Medicine Show

Quarantaineconcert John Fairhurst: The Medicine Show

Niet alleen bij artiesten jeukt het om op te treden, bij ons concertgangers jeukt het om liveoptredens te zien.

John Fairhurst maakt er het beste van en geeft a.s. zaterdag 2 mei een anderhalf uur durend concert waar je getuige van kunt zijn. Hij zal vanaf 21.30 Nederlandse tijd onder de naam The Medicine Show een set rauwe, alternatieve blues neerzetten. Vorig jaar bracht hij nog het geweldige album The Divided Kingdom uit.

Het optreden via Skyroom Live kost 7 Engelse ponden (ongeveer 8 euro) en daarvoor krijg je niet alleen een geweldig concert. Bij zijn aankondiging op YouTube wordt gemeld dat je ook nog een downloadcode voor zijn eerste album Joys Of Spring krijgt én een code waarmee je het concert later nog eens terug kunt kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *