Begin september verscheen John 5’s nieuwe livealbum al digitaal en inmiddels is het ook in fysieke versie verschenen. Alleen op de John 5-site verkrijgbaar en voor Europeanen dus met een bak verzendkosten.

Het album heet Live Invasion en dat was bijna onvermijdelijk. De eerste acht tracks komen namelijk van het voorgaande studioalbum Invasion. Het album wordt afgesloten met de medley die hij live altijd speelt – lekker muziekkwissen – en met de Van Halen-cover “Take Your Whiskey Home”.

Bij die laatste speelt hij niet met zijn band The Creatures, maar met Michael Anthony (ex-Van Halen), Corey Taylor (Slipknot) en Fred Coury (ex-Cinderella). De video die van hetzelfde optreden online staat is niet van “Take Your Whiskey Home”, maar van “You Really Got Me”. Nee, ik begrijp het ook niet helemaal.