Op 16 oktober verschijnt Wildflowers & All The Rest van Tom Petty. Oorspronkelijk verscheen Wildflowers (geproduceerd door Rick Rubin) in 1994. De platenmaatschappij wilde geen dubbelalbum uitbrengen, zoals Petty’s bedoeling was en dus sneuvelden er tien songs. Op drummer Stan Lynch na waren alle Heartbreakers ook op dit album te vinden. Op drums was het echter Steve Ferrone, die op het volgende Heartbreakersalbum de plek van Lynch zou innemen. Lynch zou daarna vooral als producer en songwriter verder gaan. Zijn eerste klus na het vertrek uit de Heartbreakers? De co-productie van het Eagles-reüniealbum Hell Freezes Over.

De tien tracks die in 1994 van het album afgelaten werden komen nu, samen met de originele tracks, alsnog als dubbel-cd uit. Voor de fanatiekelingen is er ook nog een 5-cd-versie, met demo’s, liveopnamen en alternate takes.