De laatste vier albums van 10cc worden over het algemeen niet zo gewaardeerd. Dat is ook best begrijpelijk. Kevin Godley en Lol Creme, die bij de eerste albums een geducht creatief duo vormden en een mooi tegenwicht waren voor de popcomponisten Graham Gouldman en Eric Stewart, waren er niet of slechts heel beperkt bij betrokken. Het commerciële succes van “Dreadlock Holiday” gaf 10cc weliswaar de mogelijkheid een wat andere richting in te slaan, maar dat succes ebde al snel weg.

Als dan ook nog eens de platenmaatschappij meent te moeten gaan bedenken hoe het nu moet, zoals bij het album …Meanwhile, is het einde in zicht. Bij dat album werd Steely Dan-producer Gary Katz geparachuteerd, die ook nog eens allerlei sessiemuzikanten meebracht. Dat daar Toto’s Jeff Porcaro bij zat was meegenomen, maar ondanks wat goede momenten merk je goed dat daar geen van de hoofdpersonen echt lekker in zijn vel zat. Dat neemt niet weg dat de heren ook toen nog echte popsongs konden schrijven, zoals dit “Welcome To Paradise”.