Normaal gesproken word ik niet zo blij van de muziek in tv-reclames. Dat ik nu minstens drie keer per avond “Mr. Blue Sky” voorbij hoor komen stoort me echter bepaald niet. Het mag dan niet het beste nummer van Out Of The Blue zijn, dat album is wat mij betreft een perfecte popplaat en dat is ook dankzij “Mr. Blue Sky”.

Jarenlang lukte het Lynne en consorten niet om het ook met evenveel power op het podium ten gehore te brengen. Sinds hij toert onder de naam Jeff Lynne’s ELO lukt hem dat wel. Dankzij een bizar grote band en het daardoor kunnen vasthouden aan de arrangementen op de plaat. Het livealbum Wembley Or Bust – met niet minder dan dertien muziekanten op het podium – is daardoor een echte aanrader. Deze opname is overigens niet van dat album, maar geeft wel een goed beeld van hoe de band tegenwoordig live klinkt.