Paul Simon – You Can Call Me All

Vorige week plaatste ik een video van een liveversie van Peter Gabriel’s “Sledgehammer”, onder verwijzing naar de geweldige video. Nog zo’n fantastische video is die van “You Can Call Me Al”. Zowel Paul Simon als Chevy Chase staan bekend als op zijn zachtst gezegd onaangename mensen om mee te werken, maar dit vind ik niettemin een van de leukste video’s ooit.

Met twee geweldige momenten. Als eerste de beteuterde blik op Paul Simon’s gezicht als Chevy Chase na vijftien seconden de zang begint te mimen. Van het tweede geniale moment werd ik me pas een paar jaar geleden bewust: op 1:58 lijkt Chevy Chase achteloos een glas weg te zetten op een tafeltje. Het is alleen geen tafeltje, maar een standaard voor een conga… Hetzelfde geintje herhaalt hij op 2:36.

« »