Dedicated To Chaos is een album waarvan de meeste Queensrÿche-fans liefst hadden dat het liefst vandaag nog ‘in a puff of smoke’ zou oplossen. Ik heb hier al vaker laten weten dat ik het daar allesbehalve mee eens ben. Sterker nog: na al die jaren is het het Queensrÿche-album dat ik het meest draai en het hoort wat mij betreft bij het klassieke Queensrÿchekwartet, met Rage For Order, Operation: Mindcrime en Empire. In die opvatting zou ik wel eens de enige ter wereld kunnen zijn, maar dat zal mij worst zijn…

Vandaag kwam ik bij Blabbermouth deze video tegen. Met een volkomen onbekende band voerde Tate een akoestische versie van de Dedicated To Chaos-track “Around The World” uit. Als de MTV Unplugged-opnamen nooit op een officieel album gaan verschijnen dan zou dit toch een mooi alternatief zijn.