Onder de lekker bekkende titel The Allman Brothers/March 10, 2020/Madison Square Garden/New York, NY komt er op 23 juli een livealbum uit van een concert van The Allman Brothers Band. Natuurlijk weinig oerleden. Dickey Betts leeft nog, maar moest om gezondheidsredenen verstek laten gaan en werd vervangen door Chuck Leavell, lang geleden ook al bandlid. Verder is nog drummer “Jaimoe” Johanson van de partij. Maar goed, met Derek Trucks en Warren Haynes als gitaristen heb je geen koekebakkers in de gelederen. Het moet een lange en gedenkwaardige avond geweest zijn, want de cd-versie bevat maar liefst vier cd’s.

Een maand eerder, op 18 juni, verschijnt er een cd-set over de drie avonden die uiteindelijk hun weerslag vonden op het klassieke livealbum At Fillmore East. Die set is drie cd’s groot en heet Bear’s Sonic Journals: Allman Brothers Band Fillmore East February 1970.