Er waren geen optredens, dus draaide de Radiant Records-fabriek van Neal Morse op volle sterkte. En dus verschijnen er op 27 augustus twéé albums: Innocence & Danger van de Neal Morse Band – inmiddels omgedoopt tot NMB – en het livealbum (Morse)Fest 2019.

Innocence & Danger is een pakket met een dubbel-cd en een dvd, (Morse)fest 2019 bevat maar liefst 4 cd’s en 2 Blu-rays. Op die vier cd’s staan concerten van The Neal Morse Band en Flying Colors. Maar als ik heel eerlijk ben ga ik de kat even uit de boom kijken. Sola Gratia was leuk, maar Jesus Christ The Exorcist en het laatste Transatlantic-album vond ik niet om door te komen. Een cd met een vierde liveconcert van Flying Colors is misschien ook wat overkill, gezien het feit dat die na elk studioalbum ook een livealbum uitbrengen. Sterker nog: dit “The Storm” stond niet alleen op het debuut, maar ook op elk van de drie livealbums. Wel terecht overigens, want het is een song die laat horen waarom Flying Colors écht iets anders dan die andere Neal Morse-projecten.