Vorig jaar bracht Robert Jon & The Wreck het geweldige album Last Light On The Highway uit, vol aanstekelijke en heel knap gemaakte americana en southern rock, met voor mij als progliefhebber een daverende verrassende met het afsluitende titelnummer in twee delen. Het album kwam net niet bovenaan mijn jaarlijstje, maar tot op de dag van vandaag hadden de nummers 1 en 2 ook zomaar omgedraaid kunnen zijn.

Sinds de release van Last Light On The Highway is overigens ook de backcatologue hier uitgebracht door Continental Record Services. Live From Hawaii is een mooi startpunt, kan ik melden.

“Shine A Light On Me Brother” is het titelnummer van het nieuwe album, dat op 3 september gaat uitkomen. Te zijner tijd volgt er uiteraard een recensie hier en op Rockportaal. Tot die tijd zullen er vast nog wat nieuwe video’s hier langskomen.