Star One – Revel In Time

Op 18 februari verschijnt Revel In Time, het nieuwe album van het Arjen Lucassen-project Star One. Er is nu ook een video voor de titeltrack.

Een lekkere rechttoe-rechtaan track met een aantal typische Lucassen-kenmerken, maar ik had ook associaties met enerzijds Presto Ballet en anderzijds Black Label Society. Twee oude kompanen, Ed Warby en Joost van den Broek, op drums en toetsen, met daarnaast Crobot’s Brandon Yeagly als zanger, bijgestaan door Marcela Bovio and Irene Jansen, en ene Ad van den Berg met een solopartij.

4 reacties

  1. Klein foutje, Eric. Joost van den Broek speelt keyboards. Arjen zelf op bass. Live meestal Johan van Stratum. Ik ben benieuwd of ze dit ook live gaan uitvoeren. Space Metal was genieten in Lucky in Rijssen.

    1. Ik pas het aan. Ik weet ook al waar de kortsluiting in mijn brein vandaan komt: het project Choreomanic van bassist Joost van der Graaf. Soms gooit je brein even wat gegevens door elkaar…

      1. We weten gewoon te veel namen en verbanden in de muziekwereld. Dan kun je weleens een foutje maken. Overkomt mij ook weleens, terwijl ik bij mijn werkgever bekend sta als de Leo Blokhuis van ………… Leuk detail. 1 van de broers van de echte Leo is bij ons hoofd ICT. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *