Michael Schenker Group – Emergency

Eind mei verschijnt er een nieuw album van de Michael Schenker Group, Universal. Met een band die grotendeels ook al meewerkte aan het vorige album, Immortal, op de bassist na. Barry Sparks is vervangen door onze eigen Barend Courbois. Verder in de band: zanger Ronnie Romero (ex-Vandenberg), gitarist/toetsenist Steve Mann (Lionheart) en drummer Bodo Schopf.

“Emergency” is beter dan ik de laatste jaren gewend was van MSG, maar het is toch pijnlijk om te zien dat iemand die ooit een voortrekker was in de hardrock eigenlijk alleen nog deuntjes produceert zoals ze door velen worden uitgebracht. Ik heb zo’n vermoeden dat de bemoeienis van Michael Voss (hier als producer en waarschijnlijk ook co-componist) daar voor een flink deel debet aan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *