Yelawolf & Shooter Jennings – Jump Out The Window

Het wordt nog wel wat met de populariteit van rock als ook de hiphopperts zich erop gaan storten. Post Malone bij Ozzy vond ik niet zo geslaagd, maar dit is helemaal niet verkeerd.

Van Yelawolf had ik eerlijk gezegd nog niet gehoord, maar hij schijnt altijd al de nodige rock geconsumeerd te hebben. Bovendien is hij een hiphopper die ook iets te zeggen heeft en niet zo’n blinghiphopper. Shooter Jennings heeft een country-achtergrond en is evenmin eenkennig. Hij was bijvoorbeeld co-auteur en -producer van het laatste album van Marilyn Manson, We Are Chaos.

“Jump Out The Window” staat op het recent verschenen album Y, dat een mix van pop en rock laat horen. Dat is best een spannend album, cross-over zonder de tegenwoordig zo gebruikelijke marketing-vóór-artisticiteit.

« »