Een band die nooit geworden is wat ik ervan verwachtte is Black Star Riders. Scott Gorham koos er ooit voor de naam Thin Lizzy los te laten toen hij de enige in de line-up was die ooit in de band gezeten had. Dat was op zich heel classy. Maar ondanks Ricky Warwick als zanger en nog steeds heel veel elementen die aan Thin Lizzy deden denken, was het het iedere keer net niet. “Better Than Saturday Night” gaat daar geloof ik niet veel aan veranderen.

De band is inmiddels gedecimeerd na het vertrek van Scott Gorham (die alleen nog shows onder de naam Thin Lizzy gaat doen), drummer Chad Szeliga en gitarist Christian Martucci, die het niet langer kan combineren met zijn werk in Stone Sour. Straks zal de band verder gaan als kwartet omdat Warwick Gorhams partijen zal overnemen. Wel mooi: bij alle leden die vertrekken, lijkt dat steeds in goede harmonie te gaan. Volgens jaar gaan ze een 10-jaars-jubileumtour doen met Phil Campbell en Michael Monroe. Bij die tour zullen ook Scott Gorham en ex-drummer Jimmy DeGrasso hun opwachting maken.

Het nieuwe album laat nog even op zich wachten. Wrong Side Of Paradise verschijnt pas januari volgend jaar!