Ours – Devil

Soms vind ik het echt onbegrijpelijk dat de ene zanger wel doorbreekt en de andere niet. Ronnie Romero wordt de laatste jaren bijvoorbeeld behoorlijk gehypet. Hij werd uitgenodigd als zanger voor de re├╝nieconcerten van Ritchie Blackmore’s Rainbow, was zanger van Vandenberg en werd onlangs ook benaderd voor het Leslie West-tributealbum Legacy. Ik zal niet zeggen dat hij een slechte zanger is, maar hij blijft toch vooral een mengelmoesje van een paar klassieke zangers als Ronnie James Dio en David Coverdale – en dan twee treetjes lager. Na een paar jaar was ik wel op hem uitgekeken, eerlijk gezegd.

Tegelijkertijd heb je bijvoorbeeld Derek Day, met een geweldige classic rockstem, die nu probeert door te breken dan met aanzienlijk simpeler hardrock dan ‘ie eigenlijk zelf maakt.

Ours is het project van een zanger die al veel langer meedraait en ook alsmaar niet doorbreekt, Jimmy Gnecco. Hoe kan het dat ik nog nooit van hem gehoord had!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *