Vogel eruit, mastodont erin

Jarenlang heb ik mijn stukjes ook gedeeld op Twitter. Nu dat medium in sneltreinvaart naar de afgrond kachelt heb ik mijn heil gezocht op Mastodon. Inmiddels heb ik het Twitteraccount zelfs helemaal opgeheven.

Overigens geldt voor het Mastodon-account hetzelfde als voor het Twitter-account: ik vind ook nog wel eens wat over dingen die geen fluit met muziek te maken hebben. Als je daar geen trek in hebt en je me daarom niet volgt, vind ik dat helemaal prima. De site gaat alleen over muziek en dat blijft zo.

Als je wel zin hebt om me op Mastodon te volgen, dan kun je me vinden op @MetGitarenEnZo@mastodon.social.

5 reacties

 1. Je hebt nog wat blauwe vogeltjes te killen op jouw website. :)

  Zouden de ontwikkelaars van mastodont social liefhebbers zijn van de metalband met dezelfde naam? Crack the Skye is voortreffelijk album.

  1. Die blauwe vogeltjes die er nu nog staan zijn voor als mensen een post willen delen op hun eigen account. Het automatisch posten op Twitter, wat ik deed, is logischerwijs wel gestopt.

   En ja, Mastodon is genoemd naar de band. :-)

    1. Joh, ik doe marketingtechnisch ook van alles fout. Geen Facebook of Instagram, niet-muzikaal geneuzel op Mastodon, en ik voel al helemáál niet de behoefte mensen aan te sporen me overal te volgen….

     Zoals gezegd mis je niets qua muziek als je alleen hier komt.

 2. Ik had vroeger genoeg aan een paar nieuwsgroepen op internet en muziekblad en. Geen FB, IG, SC, LinkedIn etc.. Ik krijg op het werk commentaar dat ik zelfs op mijn werktelefoon geen whatsapp heb, omdat ik een social media allergie heb.
  Er zijn muzieksites die ik jarenlang gevolgd heb ;) nu niet meer volg door het verschil in aanbod/smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *