Gelukkig 2023!

Over een paar dagen staat er hier al twee jaar lang elke dag een stukje. Dat is omdat ik er zelf veel lol in heb, maar ook omdat er nog steeds mensen zijn die het willen lezen. En of je nu wel of niet reageert, dat je ze leest vind ik hartstikke leuk.

Ook in 2023 zal ik weer recenseren voor Rockportaal. Omdat ik het goed naar mijn zin heb bij Rockportaal, maar ook omdat ik na achttien jaar recenseren er nog steeds niet op uitgekeken ben.

Er komen weer allerlei leuke cd’s aan – althans, ik hoop dat ze daadwerkelijk komen én leuk zijn – en zoals elk jaar zal ik ook weer bijzondere nieuwe bandjes of artiesten ontdekken. Dat is het leuke aan muziek: er blijft nieuw spul komen. Een hoop daarvan, waaronder de nieuwe hype AI-gegenereerde muziek en -artiesten, zul je hier volgend jaar niet aantreffen. De rest is ook voor mij een verrassing.

Om dominee Gremdaat te parafraseren: “Ik wens u een fijne voortzetting in 2023 en een aangename muzikale reis, met vooral gitaren erin.”!

« »